Ledige stillinger som montør i en solid bedrift med ung kultur.

Elektrotjenester ser etter elektrikere med erfaring som vil jobbe med noen av de mest spennende prosjektene i bransjen.

Stor etterspørsel
Med økt oppdragsmengde og stor etterspørsel etter ekspertise, trenger Elektrotjenester nå enda flere medarbeidere til å løse spennende utfordringer for våre kunder.

—Vi merker stor etterspørsel og jobber med noen ordentlige spennende prosjekter. Blant annet sentrale kunder i det offentlige, uten at jeg kan si noe mer om hva akkurat det dreier seg om, sier Anders Drag, daglig leder hos Elektrotjenester.

Sikkerhet i høysetet
Hos Elektrotjenester jobber vi daglig med det vi mener er noen av Norges mest spennende kunder og prosjekter. Kravene til sikkerhet er ekstra strenge hos oss og vi er stolte av å holde en meget høy standard for sikkerhet i bransjen.

—Prosjektene vi er på krever høy kompetanse og oppdragsgiverne setter pris på vårt nivå av sikkerhet. Brannsikre klær er for eksempel en selvfølge, vi setter de ansattes sikkerhet aller høyest, sier Drag.

Solid bedrift
Elektrotjenester ble etablert i 2003 og har siden den gang fått et solid fotfeste i Drammens-området og byene rundt. Vi nyter godt av mange faste, gode kunder og har siden starten vokst jevnlig med en trygg og sunn økonomi.

—Elektrotjenester er opptatt av å være en bedrift som også er her i morgen. Vi har investert i høy kompetanse så vi både kan prosjektere og utføre arbeidet på en veldig tilfredsstillende måte, slår Drag fast.
—Samtidig er vi veldig heldige med den gode kulturen vi har her. Her bidrar alle når det er mye å ta tak i, ingen blir stående alene og de ansatte er opptatt av å ta vare på hverandre.

Gleder seg til å få med flere på laget
Å ansette nye medarbeidere er en svært spennende prosess. Mye skal stemme når helt nye mennesker skal finne sin plass i en etablert bedrift. Montørene Tarjei og Mathias gleder seg til å få nye kollegaer.

—Vi gleder oss veldig til å se hvem som søker sier en spent Tarjei mens Mathias nikker enig. Vi vet at det finnes mange flinke montører der ute som passer bra til stillingene vi har. Så får vi håpe vi kan friste med en god arbeidsplass med mye moro, godt humør og mye spenning i hverdagen, humrer Tarjei. Mathias kobler inn en velplassert kommentar til slutt: «Watt are you waiting for, sett inn støtet og søk nå!»

Watt are you waiting for?

Om stillingene

Ønskede kvalifikasjoner:

Fagbrev elektriker GR. L

Førerkort kl. B

Gode norsk-kunnskaper

Personlige egenskaper:

Selvstendig

Strukturert

Ansvarsbevisst

Løsningsorientert

Serviceinnstilt og kundefokusert.

Godt humør og positiv innstilling.

Det tilbys konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søknad og spørsmål om stillingene sendes til:

Anders Drag
anders@elektrotjenester.no
971 08 081

Søknadsfrist 15. mai 2022